Verhuisd!

Een aantal weken geleden zijn we verhuisd naar Eelde. Zo, dat is toch best even een overgang en het was vooral ook een drukte. Klussen, organiseren, inpakken, en nu wat landen op onze nieuwe plek. Langzamerhand ontwaak ik wat uit mijn verhuisbubbel. Door deze situatie heb ik gemerkt dat ik niet correct de berichten heb afgehandeld die binnen zijn gekomen en sommige zelfs zijn blijven liggen. Ik probeer dit binnen nu en afzienbare tijd weer op te pakken en goed af te ronden. Mijn excuses hiervoor. Wordt vervolgd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s