Zangles

IMG_E5073.JPG

Jouw eigen natuurlijke zangstem optimaliseren!

Zing je graag? Wil jij je stem verder ontwikkelen? Heb je wel eens last van je stem na een avondje zingen? Wil je graag die hoge noot kunnen halen, of wil je nou juist wat meer de diepte in?  Hoe zing je een tweede stem? Hoe haal je meer volume uit jouw stem? Hoe krijg ik mijn zenuwen onder controle?……

Zangles Op Maat 
ZangPraktijk Suzan Paas biedt professionele zanglessen aan in Emmeloord op het Cultuurbedrijf NOP, aan het Harmen Visserplein. Op afspraak ook in de Stad Groningen. De lessen sluiten aan bij jouw wensen en niveau, op basis van een persoonsgerichte aanpak, geschikt voor jong en oud.
Plezier in de lessen staat altijd voorop!

Lesinhoud
In de zanglessen besteden we aandacht aan zangtechniek en gebruiken we passend repertoire om de technieken toe te passen. Er is veel ruimte ook om eigen repertoire in te brengen in de lessen.

Er wordt gewerkt aan ademhalingstechnieken, houding, uitspraak, stembereik, microfoontechniek, meerstemmigheid, tekstinterpretatie, repertoire-opbouw, timing, dynamiek, eigenheid, presentatie, improvisatie, muzikaliteit, songwriten en performen (elementen uit de zangtechniekmethodes EVT en CVT worden ook verwerkt in de lessen).

Een aantal keren per jaar is het mogelijk om mee te doen aan projecten en presentatiemomenten. Erg leuk en leerzaam! Een aanrader dus.IMG_3499

Ik geniet ervan om met mijn leerlingen te werken en ze te zien bloeien en ontwikkelen. Elk op hun eigen unieke manier.’

Liedbegeleiding in de les
In de les begeleid ik je met veel plezier op de piano, waar ik behendig in ben. Een toontje lager of hoger? Het is allemaal geen probleem. Soms pak ik mijn gitaar of ukulele erbij. Maar ook is het mogelijk om youtube te raadplegen bijvoorbeeld.
Van alle gemakken voorzien!

Ook is het mogelijk om jezelf te leren begeleiden op piano, gitaar en ukulele (d.m.v. basis akkoordenleer).Het leuke is, dat je met een aantal akkoorden al heel veel liedjes kunt spelen.

Aanmelden of vragen?
Wil jij je aanmelden voor zanglessen of een proefles in Emmeloord? Meld je dan aan via de website van het Cultuurbedrijf: www.cultuurbedrijfnop.nl

Voor les in Eelde / Groningen kun je mij rechtstreeks een mail sturen: suzanzingt@gmail.com

Locaties:
Op dinsdag en woensdag in Emmeloord: http://www.cultuurbedrijfnop.nl

Op afspraak in Eelde. (geen reguliere lessen).
locatie: Eelde / Groningen.

 

Een gedachte over “Zangles

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s