Nieuwe website

Het was toch echt tijd om dan eindelijk de stap te zetten. Al jarenlang draaide mijn website op het vertrouwde iWeb programma, op mijn aloude MacBook. Fijn om zelf mijn website zo aan te kunnen passen, zoals ik dat zelfde graag wilde. Maar helaas is iWeb er mee opgehouden. Nu toch maar een overstap gemaakt naar WordPress. Dat was toch wel even wennen. Uiteindelijk mijn draai gevonden en na een jaar nu toch maar de daadwerkelijke stap gezet. Het is gelukt! En nu zie ik dat het best goed te doen is.

Het was een enerverend jaar, 2018! Ik ben erg dankbaar voor alles wat ik heb mee mogen maken en voor alle mensen waarmee ik heb samen mogen werken. Ik zie uit naar wat 2019 gaat brengen.

Voor nu wens ik een ieder hele fijne feestdagen toe en alvast een hoopvol 2019 toe! Shine your light! En blijf lekker zingen, want ik garandeer je, het zal je een hoop ontspanning blijven brengen 🙂

Liefs Suzan ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s